Kategorie

Newsletter

Polityka prywatności

Polityka prywatności 

1. Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskania danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych. 
2. Administratorem Danych Osobowych jest: 
Justa Wójcik Sp. Jawna
Sklep internetowy

ul. Malborska 8 
42-200 Częstochowa 
NIP 573-276-62-30
3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe: 
a) imię i nazwisko - podczas składania zamówienia będą Państwo proszeni o podanie swojego imienia i nazwiska w celu realizacji złożonego zamówienia 
b) Adres zamieszkania - potrzebny w celu wysłania zamówionego towaru
c) Numer telefonu - potrzebny w celu realizacji złożonego zamówienia lub w przypadku nieprzewidzianych zdarzeń jak np. brak zamówionego towaru na magazynie, jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie. 
d) Adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora w celach technicznych.  Adresy IP mogą być też wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie)
e) Coockies - nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Państwa dane zostały zapamiętane i w przypadku następnej wizyty nie trzeba było ich ponownie wpisywać. Jeżeli nie zgadzają się Państwo na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi plików coockies w opcjach przeglądarki. 
4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach: 
a) dokonując zakupów w naszym sklepie bez rejestracji konta klienta, po realizacji zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr. telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne. 
b) Rejestracja konta klienta - jest dobrowolna, przechowujemy te dane w bazie, aby ułatwić Państwu w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym. 
c) jeżeli chcą Państwo być informowani o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych można zapisać się do newslettera. Przystąpienie do niego jest dobrowolne i w każdej chwili można z niego się wypisać. 
5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzą Państwo sobie na pozostawienie swoich danych osobowych to mają Państwo prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego sklepi internetowego. 
6. Nie udostępniamy żadnych danych osobą trzecim. Nie przechowujemy również danych z numerami Państwa kart kredytowych czy Państwa kont bankowych. 
7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr. 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawienia, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skorzystaj z adresu mailowego: info@koszule.sklep.pl lub listem poleconym na adres: 
Justa Wójcik Sp. Jawna 
Sklep internetowy
ul. Krakowska 45 
42-200 Częstochowa